1. Home
  2. Διατροφή
  3. Συμπληρώματα
  4. διατροφής
  5. Εκχύλισμα Cranberry για ανακούφιση από τις ουρολοιμώξεις
Εκχύλισμα Cranberry για ανακούφιση από τις ουρολοιμώξεις

Εκχύλισμα Cranberry για ανακούφιση από τις ουρολοιμώξεις

0

Το Superfoods Cranberry 5000 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με κράνπερι, ένα κόκκινο καρπό που χρησιμοποιείται σε άτομα με επανεμφανιζόμενες ουρολοιμώξεις. Επίσης προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία λόγω της μεγάλης ποσότητας βιταμίνης C που περιέχει.

Το βασικό ενεργό συστατικό του Cranberry που σχετίζεται με τα ευεργετικά αυτά αποτελέσματα της πρόληψης των ουρολοιμώξεων, είναι οι ανθοκυανιδίνες. Υπάρχουν ενδείξεις από μελέτες ότι η προσκολλητικότητα των ούρων σε συγκεκριμένα βακτήρια εμφανίζεται μειωμένη μετά την κατανάλωση Cranberry τιτλοδοτημένων σε προανθοκυανιδίνες.

Το Superfoods Cranberry 5000 είναι κατάλληλο για άτομα με επανεμφανιζόμενες ουρολοιμώξεις, για την αποφυγή της εμφάνισης και για τη μείωση των συμπτωμάτων.

Διατροφικές πληροφορίες

Ημερήσια δόση: 1 tab

Δόσεις ανά συσκευασία: 90

Περιεκτικότητα ανά δόση:/1 tab

139 mg εκχυλίσματος Vaccinium macrocarpon (36:1)

Οδηγίες χρήσης

Λαμβάνετε 1-3 δισκία ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού ή του φαρμακοποιού σας.

Προφυλάξεις

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

 


 

Διαβάστε και ψηφιακά την έντυπη έκδοση "ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ σήμερα"

Κυκλοφορεί σε πάνω από 2.000 σημεία πανελλαδικά