1. Home
  2. Διατροφή
  3. Συμπληρώματα
  4. διατροφής
  5. Φυτικό σιρόπι για τον ξηρό και τον παραγωγικό βήχα
Φυτικό σιρόπι για τον ξηρό και τον παραγωγικό βήχα

Φυτικό σιρόπι για τον ξηρό και τον παραγωγικό βήχα

0

Το Drosinula syrup της A. Vogel είναι ένα αντιβηχικό σιρόπι για τον ξηρό και παραγωγικό βήχα από φρέσκους βιολογικούς βλαστούς Drosera rotiindifolia, Heoera helix, Piceae abietis (δροσερά, κισσός, άγριο έλατο).

Η δροσερά είναι ένα φυτό το οποίο επιδρά στο λαιμό, στους πνεύμονες και στους αναπνευστικούς αεραγωγούς. Βοηθά σε περιπτώσεις βρογχίτιδας, και επίμονου ξηρού βήχα. Η χαλαρωτική αντισπασμωδική επίδραση που ασκεί στους ακούσιους μύες βοηθά στην ανακούφιση του βήχα.

Ο κισσός είναι ευεργετικός για τις καταρροϊκές καταστάσεις της περιοχής των παραρρινικών κόλπων. Βοηθά σε περιπτώσεις βήχα και βρογχίτιδας διευκολύνοντας τη ρευστοποίηση των εκκρίσεων.

Το άγριο έλατο χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις βρογχίτιδας, ιγμορίτιδας καταρροής βραχνάδας ερεθισμού του λαιμού και βήχα. Περιέχει ρητίνη, αιθέριο έλαιο, τερπένια, και ταννίνες τα οποία δρούν ευεργετικά, καταπραΰνοντας με φυσικό τρόπο το ερεθισμένο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα. Το σιρόπι Drosinula είναι κατάλληλο για:

  • Επίμονο σπαστικό βήχα
  • Βραχνάδα
  • Βρογχίτιδα
  • Ρευστοποίηση βλεννωδών εκκρίσεων

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) και η Επιτροπή Φαρμάκων Φυτικής Προέλευσης (HMPC), έχουν εγκρίνει τη χρήση του κισσού σαν παραδοσιακό φυτικό βοήθημα με αποχρεμπτική δράση για το παραγωγικό βήχα λόγω κρυολογήματος.

Ημερήσια δόση 10 ml 

Οδηγίες χρήσης

10 ml (1 μεζούρα ή 2 κουταλάκια) 3 έως 5 φορές την ημέρα.


 

Διαβάστε και ψηφιακά την έντυπη έκδοση "ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ σήμερα"

Κυκλοφορεί σε πάνω από 2.000 σημεία πανελλαδικά