1. Home
  2. Υγεία
  3. Πάνω app όλα η υγεία!
Πάνω app όλα η υγεία!

Πάνω app όλα η υγεία!

0

Το smartphone σας σίγουρα έχει κατακλυστεί από εφαρμογές κυρίως για την ψυχαγωγία και τη δουλειά σας. Δεν γίνεται, όμως, η υγεία σας να μείνει χωρίς το app της!

Οι δυσκολίες που περάσαμε όλοι με τον ερχομό της πανδημίας στη ζωή μας, μας οδήγησαν στην αυτοφροντίδα. Επειδή όμως είναι δύσκολο να περνούν τα πάντα από το χέρι σας, η τεχνολογία ήρθε και εδώ να βάλει το χεράκι της. Το ξέρατε πως στo Google Play υπάρχουν μυριάδες εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν στην πρόληψη ή στην καταπολέμηση κάποιας ασθένειας ή ακόμα και στη διατήρηση της καλής κατάστασής της υγείας σας; Μην περιμένετε πια κανέναν να σας υπενθυμίσει πως πρέπει να πάρετε το χάπι της χοληστερινής, απλά ρίξτε μία ματιά στο κινητό σας!

app υγείαViaOpta Nav

Πρόκειται για μια εφαρμογή πλοήγησης που βοηθάει τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης να κατευθυνθούν σε έναν προορισμό. Η εφαρμογή διατίθεται και στην ελληνική γλώσσα και με τις φωνητικές εντολές που δίνει μπορεί να βοηθήσει τα εν λόγω άτομα να φτάσουν εκεί που θέλουν. Ο χρήστης μπορεί να προσθέσει σε λίστα τα μέρη που επισκέπτετε πιο συχνά, ενώ μπορεί να τα χωρίσει και σε κατηγορίες (φαγητό, bar, ψώνια, υγεία κ.λπ.). By Novartis.

Κατεβάστε την από εδώ.

 

app υγείαViaOpta Daily

Η εφαρμογή αυτή θα γίνει τα μάτια σας, καθώς ό,τι μπει στο οπτικό της πεδίο, μπορεί να το διαβάσει, από χρήματα έως χρώματα και από αξιοθέατα έως κάποια πινακίδα. Είναι ιδανική για άτομα που πάσχουν από τύφλωση ή έχουν μειωμένη όραση. Ακούστε την πρόγνωση του καιρού, μία χρονομέτρηση που έχετε ορίσει, και αποκτήστε εύκολη πρόσβαση πρόσβαση στη λίστα επαφών του τηλεφώνου σας. By Novartis.

Κατεβάστε την από εδώ.

TakeCare

app υγείαΤο TakeCare είναι ένα σύστημα για τη διαχείριση της φαρμακοθεραπείας σας, με την πολύτιμη βοήθεια του φαρμακοποιού σας. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται, εισάγονται από τον φαρμακοποιό σας και εσείς έχετε στη διάθεσή σας υπενθυμίσεις και πληροφορίες για τη φαρμακοθεραπεία σας. By Noufio.

Κατεβάστε την από εδώ.

 

app υγείαPills on Time

Το Pills on Time σας βοηθάει να παίρνετε τα φάρμακά σας στην ώρα τους χωρίς να ανησυχείτε μήπως ξεχάσετε κάποια δόση. Είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χάπια, κάψουλες, ενέσεις, σταγόνες. Εισάγετε το όνομα του φαρμάκου και το διάστημα μεταξύ των δόσεων και σύμφωνα με την ρύθμιση που έχετε βάλει θα λαμβάνετε μια ηχητική. Είναι εξίσου χρήσιμο για λήψη βιταμινών, συμπληρωμάτων διατροφής , αντισυλληπτικών και μέτρηση σακχάρου. By ELPEN.

Κατεβάστε την από εδώ.

app υγείαΚΑΤAPPΟΛΕΜΩ το διαβήτη

Η εφαρμογή «ΚΑΤAPPΟΛΕΜΩ το διαβήτη» είναι ένα εύχρηστο εκπαιδευτικό βοήθημα για τα άτομα με διαβήτη τύπου 2. Περιλαμβάνει μια σειρά από εκπαιδευτικά κείμενα που συντάχθηκαν από έγκριτους επαγγελματίες υγείας και αποσκοπεί να προσφέρει ενημέρωση, συμβουλές και απαντήσεις στα πιο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα του πάσχοντα. Η εφαρμογή τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας. By ELPEN.

Κατεβάστε την από εδώ

app υγείαJ&J Official 7 Minute Workout

Ένα app που έχει επαινεθεί πολλάκις για τον τρόπο που προσπαθεί να μυήσει τους χρήστες του στη γυμναστική και στο wellness. Εξυπνα βίντεο με ασκήσεις, σχεδιασμένα από τον  Chris Jordan, Director of Exercise Physiology at the Johnson & Johnson Human Performance Institute, κάνουν το κάθε λεπτό να… μετράει! Ήδη την εφαρμογή την χρησιμοποιούν από 2,5 εκατ. άνθρωποι σε 230 χώρες. BY J&J.

Κατεβάστε την από εδώ.


Take Care by SanofiTakeCare by Sanofi

Η εφαρμογή TakeCare σας προσφέρει πληθώρα χρήσιμων πληροφοριών με στόχο να κάνετε τις σωστές επιλογές για μια ζωή γεμάτη υγεία. Περιλαμβάνει 3 βασικές ενότητες: α) Την ενότητα που σας ενημερώνει μέσω σύντομων άρθρων για μια υγιεινή ζωή, β)Την ενότητα με τους προσωπικούς σας στόχους ώστε να βελτιώσετε τη φυσική σας δραστηριότητα, να μειώσετε το σωματικό σας βάρος και να διατηρήσετε τη χοληστερόλη σας στα επίπεδα στόχου που σας έχει συστήσει ο ιατρός σας, γ)Την ενότητα που μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. By Sanofi.

Κατεβάστε την από εδώ.


app υγείαVitamins Academy Power Health

To Vitamins Academy είναι το εργαλείο που μπορείτε να κατεβάσετε στη συσκευή σας και αυτόματα να αποκτήσετε τον απόλυτο σύμμαχο για την υγεία σας. Δημιουργήστε το προφίλ σας συμπληρώνοντας διάφορα στοιχεία, όπως το φύλο, την ηλικία, το βάρος και τις διατροφικές σας συνήθειες. Ύστερα, ο οδηγός βασιζόμενος στις δικές σας και μόνο ανάγκες, θα προτείνει το συμπλήρωμα διατροφής/ βιταμίνη που κατάλληλο ειδικά για τη δική σας περίπτωση. By Power Health.

Κατεβάστε την από εδώ.

Ήρωες του ΜικρόκοσμουMSD

Mια καινοτόμα εφαρμογή που σκοπεύει να βοηθήσει τους παιδιάτρους να επικοινωνήσουν τα οφέλη του εμβολιασμού στους μικρούς εμβολιαζόμενους και να τους δημιουργήσει μια λιγότερο επώδυνη εμπειρία, αποσπώντας την προσοχή τους πριν τον εμβολιασμό. Αυτή η εφαρμογή προορίζεται αποκλειστικά για τους παιδίατρους που εργάζονται στην Ελλάδα. By MSD.

Κατεβάστε την από εδώ.

 


Διαβάστε και ψηφιακά την έντυπη έκδοση "ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ σήμερα"

Κυκλοφορεί σε πάνω 2000 σημεία πανελλαδικά