1. Home
  2. Επικαιρότητα
  3. Συλλογή KORRES Red Grape για την απόλυτη προστασία από τον ήλιο
Συλλογή KORRES Red Grape για την απόλυτη προστασία από τον ήλιο

Συλλογή KORRES Red Grape για την απόλυτη προστασία από τον ήλιο

0

Η συλλογή Red Grape συνδυάζει την απόλυτη προστασία από τον ήλιο και τη φωτογήρανση, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, στην πόλη ή την παραλία.

Πρόκειται για multitasking φόρμουλες βασισμένες σε καινοτόμο τεχνολογία με βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού που προσφέρουν αντιηλιακή προστασία και φροντίδα του δέρματος με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων και των πανάδων. Η συλλογή περιλαμβάνει SPF50 επιλογές και σε tinted εκδοχή για λάμψη και ομοιόμορφο τόνο καθώς και την κρέμα προσώπου με διάφανη λάμψη για άμεσα φυσικά λαμπερό πρόσωπο.

Η σειρά KORRES Red Grape προσφέρει:

Υψηλή προστασία από UVA / UVB ακτινοβολία, καθημερινά + παντού

– κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των κηλίδων και των πανάδων

– κλινικά αποδεδειγμένη αντιγηραντική δράση

ενυδατική δράση

Η σειρά είναι ενισχυμένη με την προηγμένη τεχνολογία Grape Stem Cell Antioxidant System, ένα complex 3x πλούσιων πηγών αντιοξειδωτικών: Βλαστοκύτταρα από μία σπάνια ποικιλία κόκκινου σταφυλιού γεμάτη πολυφαινόλες, εκχύλισμα ελληνικού σταφυλιού και ένα αντιοξειδωτικό μίγμα βιταμινών που υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία του επιδερμικού φραγμού -η πρώτη γραμμή άμυνας του δέρματος.

Με ελαφριές υφές που απλώνονται εύκολα και απορροφώνται άμεσα, η συλλογή Red Grape προστατεύει το δέρμα όλο το χρόνο, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και βελτιώνει την όψη του από την πρώτη εφαρμογή, ενώ η εμφάνιση πανάδων και ρυτίδων μειώνεται ορατά στις πρώτες 4 εβδομάδες χρήσης. Το δέρμα είναι λαμπερό, έχει υγιή όψη και ομοιόμορφο τόνο.

 

KORRES Red Grape

H Ελλάδα, η Φύση και η Επιστημονική Έρευνα βρίσκονται στο επίκεντρο των συνθέσεων KORRES

Greece

GREEK GRAPE

SUPERNATURAL; Ισχυρό εκχύλισμα ελληνικού σταφυλιού, από την ποικιλία ‘Ασύρτικο’, μια αρχαία ποικιλία αμπέλου που χρονολογείται πριν από 3.500 χρόνια.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ; Θρέφουν την επιδερμίδα και βελτιώνουν την υφή της.

Nature

RED GRAPE

ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ; Προέρχονται από μια σπάνια ποικιλία σταφυλιού, με κόκκινη φλούδα και κόκκινο χυμό, και βοηθούν στην προστασία από τον ήλιο καθώς και στη μείωση των σημαδιών γήρανσης.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ; Μια πλούσια πηγή ταννινών, καθώς και ανθοκυανίνων, ισχυρών αντιοξειδωτικών που ανήκουν στην ομάδα των πολυφαινολών, και βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση, τον κύριο παράγοντα της πρόωρης γήρανσης.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ; Προστατεύει τα βλαστοκύτταρα του δέρματος ενάντια στη UV ακτινοβολία – το βασικό παράγοντα γήρανσης.

Research

KORRES RED GRAPE

GRAPE STEM CELL ANTIOXIDANT SYSTEM; Μία ισχυρή τεχνολογία, που τροφοδοτείται από 3 πλούσιες πηγές αντιοξειδωτικών:

Βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού

– Αντιοξειδωτικά που προέρχονται από φυτικά εκχυλίσματα; Εκχύλισμα Ελληνικού Σταφυλιού + εκχύλισμα Curcuma longa; βοηθά στην καταπολέμηση του οξειδωτικού στρες που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία

Αντιοξειδωτικά που προέρχονται από μίγμα βιταμινών: Βιταμίνες B3 + E + F. Ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό μειώνοντας την απώλεια υγρασίας

ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΙΣΟΦΛΑΒΟΝΩΝ ΚΑΡΔΑΜΟΥ & ΣΟΓΙΑΣ; Βελτιώνει την όψη των πανάδων, για λαμπερή επιδερμίδα.

Β-GLUCAN; Αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ λειαίνει την όψη των ρυτίδων.

Skin + Sea Conscious Suncare

Φροντίζουμε τη φύση, όπως φροντίζουμε το δέρμα μας. Η KORRES έχει επιλέξει να αναπτύσσει αντιηλιακά χωρίς OMC + Octocrylene, αντιηλιακά φίλτρα ενδεχομένως επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον, και χωρίς σιλικόνες. Μία από τις βασικές αρχές ανάπτυξης των προϊόντων της ήδη από τη δεκαετία του ’90, καθώς οι σιλικόνες απλά επικάθονται στους βυθούς, επηρεάζοντας τα θαλάσσια είδη και τη φωτοσύνθεση των θαλάσσιων φυτών. Η χώρα μας είναι περιτριγυρισμένη από ξακουστές θάλασσες και η προσπάθειά της εν λόγω εταιρείας να προστατεύσει το θαλάσσιο περιβάλλον ανήκει στις δικές της εμμονές”. Η πολύτιμη συνεργασία μας με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Διατήρησης Αρχιπέλαγος στοχεύει στην προστασία της βιοποικιλότητας και στη βελτίωση της υγείας των πολύτιμων οικοσυστημάτων του Αιγαίου Πελάγους, εστιάζοντας στα λιβάδια Ποσειδωνίας. Αυτά τα υποβρύχια δάση του Αιγαίου διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας και της παραγωγικότητας των θαλασσών μας, ενώ συμβάλλουν ουσιαστικά στη μείωση του συνολικού αποτυπώματος άνθρακα. Τα λιβάδια της Ποσειδωνίας είναι μία από τις σημαντικότερες πηγές οξυγόνου, καθώς περισσότερο από το ήμισυ του οξυγόνου που αναπνέουμε προέρχεται από αυτά και τη θάλασσα, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουν να μειώνονται κατά >5% κάθε χρόνο. Στην KORRES συμβάλλουν ενεργά στην ευαισθητοποίηση του κοινού και υποστηρίζουμε τις ερευνητικές και επιτόπιες εργασίες του Ινστιτούτου για την αναδάσωση των κατεστραμμένων εκτάσεων των λιβαδιών της Ποσειδωνίας.

 

 

Red Grape αντηλιακή κρέμα προσώπου-αντιρυτιδική και κατά των πανάδων

Αόρατο τελείωμα

Αντιηλιακή κρέμα ελαφριάς υφής για προστασία από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Η φόρμουλα της σειράς Red Grape εμπλουτίζεται με ένα complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.

 

 

 

Red Grape αντηλιακή κρέμα προσώπου για άμεση φυσική λάμψη

Φυσική λάμψη + Ομοιόμορφος τόνος

Αντιηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με εκλεπτυσμένες πέρλες για άμεση φυσική λάμψη και προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Η φόρμουλα της σειράς Red Grape εμπλουτίζεται με ένα complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.

 

 

 

Red Grape αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα

Φυσικό χρώμα

Αντιηλιακή κρέμα ελαφριάς υφής, με χρώμα, για προστασία από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Η φόρμουλα της σειράς Red Grape εμπλουτίζεται με ένα complex κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη. Οι β-γλυκάνες ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.


 

Διαβάστε και ψηφιακά την έντυπη έκδοση "ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ σήμερα"

Κυκλοφορεί σε πάνω από 2.000 σημεία πανελλαδικά