1. Home
  2. Επικαιρότητα
  3. Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη η Μ.Παγώνη
Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη η Μ.Παγώνη

Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη η Μ.Παγώνη

0

Η Ματίνα Παγώνη, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς μίλησε στον ΣΚΑΙ για την περιπέτεια της υγείας της που την οδήγησε στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου.

 

Η κυρία Παγώνη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από πόνους που βίωσε ανακοινώνοντας, παράλληλα, ότι θα είναι μάχιμη στο νοσοκομείο από αύριο, Τρίτη.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ: «Αναγκαστικά γίνονται αυτές οι επεμβάσεις γιατί οι πόνοι από κολικό νεφρού είναι μεγάλοι και δεν μπορείς να κάνεις κάτι» συμπληρώνοντας ότι «τα πράγματα λύνονται από μια καλή τριάδα γιατρών – ουρολόγος, ακτινολόγος και αναισθησιολόγος – και όλα πάνε καλά».

 

Η κυρία Παγώνη υπογράμμισε πως: «Το επιστημονικό προσωπικό της χώρας είναι άριστο και ο κόσμος πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στα νοσοκομεία, οι γιατροί έχουν μεγάλη εμπειρία και αυτό αποδεικνύεται από το πώς χρησιμοποιούν τους Έλληνες γιατρούς στο εξωτερικό».

 

Διαβάστε και ψηφιακά την έντυπη έκδοση "ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ σήμερα"

Κυκλοφορεί σε πάνω από 2.000 σημεία πανελλαδικά