1. Home
  2. Επικαιρότητα
  3. MSC Belissima: Λαμπρή ονοματοδοσία από τη Σοφία Λόρεν
MSC Belissima: Λαμπρή ονοματοδοσία από τη Σοφία Λόρεν

MSC Belissima: Λαμπρή ονοματοδοσία από τη Σοφία Λόρεν

0

Το τελευταίο λαμπρό απόκτημα, χωρητικότητας 5,686 επιβατών, της μεγάλης εταιρείας κρουαζιέρας παγκόσμιας εμβέλειας της MSC Cruises, βάφτισε το περασμένο Σάββατο η Σοφία Λόρεν, η καθιερωμένη ‘νονά’ της MSC στο Southampton του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν πολλά γνωστά ονόματα του διεθνούς τζετ σετ, όλο το επιτελείο της MSC Cruises, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι από όλο τον κόσμο, ενώ από ελληνικής πλευράς ο κ. Σπύρος Χάμπας, ιδιοκτήτης της Cruiseway, αντιπρόσωπου της MSC Cruises για την Ελλάδα, ο κ. Μιχάλης Παναγιωτακόπουλος, διευθυντής πωλήσεων της Cruiseway Travel και ο γνωστός τουριστικός δημοσιογράφος της ελληνικής τηλεόρασης κ. Χρήστος Νέζος.

Μετά από την πρώτη του καλοκαιρινή περίοδο στη Δυτική Μεσόγειο, που ξεκινά στις 4 Μαρτίου, το νέο πλοίο της MSC θα πλεύσει στη Μέση Ανατολή για τη χειμερινή περίοδο κρουαζιέρας 2019-2020, ενώ το 2020 θα μετακινηθεί στην Κίνα.

Υπενθυμίζεται ότι το κρουαζιερόπλοιο αυτό έχει εξοπλιστεί με μερικές από τις τελευταίες διαθέσιμες περιβαλλοντικές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, προηγμένου συστήματος καθαρισμού καυσαερίων, προηγμένης μονάδας επεξεργασίας λυμάτων και διαφόρων βελτιώσεων εξοικονόμησης ενέργειας – από συστήματα ανάκτησης θερμότητας έως φωτισμό LED.

Η πρώτη εικονική βοηθός

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί ότι το MSC Bellissima είναι επίσης εξοπλισμένο με προηγμένη τεχνολογία για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών του.

Είναι το πρώτο πλοίο της MSC Cruises που διαθέτει την ZOE, την πρώτη εικονική βοηθό κρουαζιέρας στον κόσμο, που έχει προστεθεί στο πλοίο για να εξυπηρετεί τους επιβάτες.

Η ΖΟΕ έχει δυνατότητα φωνής, θα βρίσκεται σε κάθε καμπίνα και μπορεί να απαντήσει σε εκατοντάδες ερωτήσεις σχετικά με την κρουαζιέρα, ενώ παρέχει βοήθεια και πληροφορίες για κάθε τι σχετικό με αυτήν. 

Επιπλέον, η MSC Cruises ανακοίνωσε και νέα συνεργασία με τον σεφ Raymond Blanc, OBE, ο οποίος έχει δύο αστέρια Michelin, και βαθιά επίδραση στο γαστρονομικό τοπίο της Βρετανίας. Ο Raymond Blanc σχεδίασε και το μενού για το “Gala Dinner” των εγκαινίων στο Yacht Club που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας συνεργασίας της MSC Cruises και τον διάσημο σεφ, ο οποίος στην συνέχεια θα σχεδιάζει το μενού “Elegant Dinner”.

Ο Raymond Blanc σχολίασε: “Ανυπομονώ πραγματικά να συνεργαστώ με την MSC Cruises σε μερικά συναρπαστικά έργα, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ενός από τα πιάτα της υπογραφής μου για το μενού Elegant Dinner. Πιστεύω ότι έχουμε ένα κοινό πάθος, να προσφέρουμε εμπειρία στον πελάτη και μαζί θα δημιουργήσουμε κάποιες πραγματικά αξέχαστες στιγμές για τους επιβάτες“.

Παρουσιαστής των εορτασμών της βραδιάς ήταν η παρουσιάστρια της αγγλικής τηλεόρασης και αστέρι της ITV, Holly Willoughby. Την παρουσία τους επί της σκηνής έκαναν και οι τενόροι Andrea Bocelli και Matteo Bocelli. Η οικογένεια Bocelli έχει μακροχρόνιες σχέσεις με την MSC Cruises από την εποχή που ο Andrea Bocelli εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τελετή ονομασίας του MSC Poesia στο Dover, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τέλος, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ιδιαίτερη παράσταση από το Cirque du Soleil at Sea

Η Cruiseway Travel

Η Cruiseway Travel είναι ένας εξειδικευμένος Ταξιδιωτικός Οργανισμός για την Κρουαζιέρα στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία στον τομέα, αλλά και γενικότερα στις Τουριστικές υπηρεσίες. Γνωρίζοντας άριστα το αντικείμενο Κρουαζιέρα, είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιμές, μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο εξυπηρέτησης πωλήσεων.

Η Cruiseway Travel αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες αλλά και τις πιο θεματικές Εταιρίες Κρουαζιέρας παγκόσμια, εξασφαλίζοντάς σας τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία προϊόντων Κρουαζιέρας, στην Ελληνική αγορά.

Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Costa Cruises για την Ελλάδα και επιλεγμένος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των ακόλουθων εταιρειών: 

• MSC Cruises
• Norwegian Cruise Line
• Holland American Line
• Carnival Cruises
• Disney Cruise Line
• Pullmantur Cruises
• Seabourn
• Oceania Cruises
• Silversea Cruises
• Regent Seven Seas
• Viking Ocean Cruises

Συνεργάζεται με την κορυφαία ελληνική εταιρία κρουαζιέρας Celestyal Cruises αλλά και με τους τοπικούς αντιπροσώπους των εταιριών, Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Azamara Club Cruises, Princess Cruises, Cunard.

Επίσης, είναι αντιπρόσωπος των εταιριών, Lueftner Cruises, A-Rosa, Amawaterways, CroisiEurope, nicko Cruises & Viking River Cruises όπου ειδικεύονται σε κρουαζιέρες στα ποτάμια της Ευρώπης αλλά και όλου του Κόσμου.


 

Διαβάστε και ψηφιακά την έντυπη έκδοση "ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ σήμερα"

Κυκλοφορεί σε πάνω από 2.000 σημεία πανελλαδικά