Αναμένεται η παρουσία του πρωθυπουργού στο Υπουργείο Υγείας.
Αναμένεται σήμερα στη μία το μεσημέρι στην Αριστοτέλους η παρουσία του πρωθυπουργού μας, Κ. Μητσοτάκη, στο Υπουργείο Υγείας.
Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Υπουργείο Υγείας, το τρίτο κατά σειρά υπουργείο που επισκέπτεται ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει τη βαρύτητα που έχει η δημόσια υγεία για τη νέα κυβέρνηση.
Ο αντικαπνιστικός νόμος, η στελέχωση του ΕΣΥ, η ενίσχυση των νοσοκομείων με νοσηλευτές- 2.000 προσλήψεις νοσηλευτών σε νοσοκομεία των μεγάλων αστικών κέντρων και κάλυψη όλων των οργανικών θέσεων σε βάθος 4ετίας, αλλά και η ενίσχυση με 1.500 ειδικευόμενους ετησίως είναι στα άμεσα σχέδια- καθώς και η κατοίκον διανομή φαρμάκων, η αξιοποίηση της τεχνολογίας για προγραμματισμό προληπτικών εξετάσεων και η διαχείριση των εισαγωγών είναι κάποια από τα καίρια ζητήματα.