Γευσιγνωσία επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου-νέα εκπαιδευτικά προγράμματα
Στην έναρξη δύο νέων βιωματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων προχωρά ο ΚΕΔΙΒΙΜ ΓΠΑ στο αντικείμενο της γευσιγνωσίας επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου:
1. «Γευσιγνωσία επιτραπέζιας ελιάς και ελαιόλαδου (θεωρία και οργανοληπτική δοκιμή)», συνολικής διάρκειας 80 ωρών, το οποίο θα διεξαχθεί Οκτώβριο 2023 – Ιανουάριο 2024 (αναλυτικές πληροφορίες εδώ)
2. «Ελιά και Ελαιόλαδο: εκπαίδευση στη γευσιγνωσία και στις χημικές αναλύσεις», συνολικής διάρκειας 120 ωρών, το οποίο θα διεξαχθεί Οκτώβριο 2023 – Φεβρουάριο 2024 (αναλυτικές πληροφορίες εδώ).
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιάστηκαν ώστε οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην οργανοληπτική και ποιοτική αξιολόγηση επιτραπέζιας ελιάς και ελαιόλαδου και να κατανοήσουν τεχνικές μεθόδους για τον προσδιορισμό συστατικών της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου.
Το πρόγραμμα αποτελούνται από Θεωρητικό μέρος (εξ αποστάσεως, μέσω της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης e-class) και Πρακτικό μέρος (δια ζώσης στους χώρους του ΓΠΑ).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.kedivimaua.gr
Εναλλακτικά επικοινωνήστε με τη Γραμματειακή Υποστήριξη του προγράμματος: Email: kedivim@aua.gr, kkandyliari@aua.gr, Τηλέφωνο: 2105294400
Μαίρη Καψοκεφάλου, Καθηγήτρια ΓΠΑ, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη Προγράμματος ΚΕΔΙΒΙΜ
Στάθης Πανάγου, Καθηγητής ΓΠΑ, Επιστημονικός Υπεύθυνος Προγράμματος ΚΕΔΙΒΙΜ