1. Home
  2. Ελεύθερος
  3. Χρόνος
  4. Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα activity tracker Realme Band RMA183
Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα activity tracker Realme Band RMA183

Διαγωνισμός: Κερδίστε ένα activity tracker Realme Band RMA183

0

Τη σημασία της άσκησης την έχουμε αναδείξει πολλές φορές μέσα από το All About Health, όμως υπάρχουν gadgets που μπορούν να βοηθήσουν τον χρήστη τους να ασκείται καλύτερα, να τον παροτρύνουν για καλύτερες επιδόσεις και στο τέλος να του παρουσιάζουν τα αποτελέσματά του (θερμίδες, καρδιακοί παλμοί, χιλιόμετρα κ.λπ.). Ένα από αυτά τα gadgets είναι και το Realme Band RMA183 που θα γίνει ο καλύτερος προπονητής του… χεριού σας!

Το All About Health δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα activity tracker, Realme Band RMA183!

Πώς θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:

  • Κάντε like στη σελίδα του All About Health στο Facebook
  • Κάντε like στο post του διαγωνισμού
  • Κάντε public share από το facebook το post του διαγωνισμού

Μπήκατε στην κλήρωση!

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 22/07/20 και λήγει στις 02/09/20 στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα αναδειχθούν με κλήρωση έπειτα από τη λήξη του διαγωνισμού και θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα για την παραλαβή του δώρου τους. Η παραλαβή του δώρου πρέπει να γίνει εντός ενός μήνα, και αν χρησιμοποιηθεί εταιρεία κούριερ, τα έξοδα είναι του παραλήπτη.

Λίγα λόγια για το Realme Band RMA183

Ένα κομψό activity tracker από την Realme με μοναδική ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο σχεδιασμό. Διαθέτει πληθώρα fintess χαρακτηριστικών και εξελιγμένο αλγόριθμο για την καταμέτρηση της πίεσης αίματος και του καρδιακού παλμού. Η χαμηλή κατανάλωση λειτουργίας του, σε συνδυασμό με την μπαταρία μεγάλης αυτονομίας, θα σας απαλλάξει από το άγχος της φόρτισης. Έχει έγχρωμη οθόνη και συνδέεται μέσω Bluetooth με το smartphone σας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κλήσεων και μηνυμάτων. Συμβατό με iOS και Android.


 

Διαβάστε και ψηφιακά την έντυπη έκδοση "ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ σήμερα"

Κυκλοφορεί σε πάνω από 2.000 σημεία πανελλαδικά