Ευρωκοινοβούλιο: “Αυτή τη φορά ψηφίζω για καλύτερη ποιότητα ζωής”. Συζήτηση με τους πολίτες του Δήμου Καλλιθέας
Συζήτηση με τους πολίτες του Δήμου Καλλιθέας με θέμα “Αυτή τη φορά ψηφίζω για καλύτερη ποιότητα ζωής” συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καλλιθέας και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 19.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας (Ματζαγριωτάκη 74, Καλλιθέα).
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ενώ μαγνητοσκοπημένο μήνυμα για την εκδήλωση θα απευθύνει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Ο Θοδωρής Γεωργακόπουλος, διευθυντής περιεχομένου της Διανέοσις, θα μιλήσει με θέμα “τι έκανε η Ευρώπη για την ποιότητα ζωής των Ελλήνων”. Η Αθηνά Κοντογιάννη, αναπληρώτρια Συνήγορος του Καταναλωτή και Διευθύντρια του Κέντρου Ευρωπαίου Καταναλωτή Ελλάδος θα μιλήσει με θέμα “τι έκανε η Ευρώπη για τον Έλληνα καταναλωτή”. Η Ελένη Πάτρα, νομικός, θα παρουσιάσει το σχετικό νομοθετικό έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Εθελοντές θα παρουσιάσουν την πρωτοβουλία αυτήτηφοράψηφίζω.eu
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, Εκπρόσωπος Τύπου του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Η συζήτηση αυτή είναι μέρος της ενημερωτικής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 και είναι ανοιχτή στο κοινό.