1. Home
  2. Επικαιρότητα
  3. Η MSD βραβεύτηκε για το πρόγραμμα ολιστικής φροντίδας LIVE IT στα HR AWARDS
Η MSD βραβεύτηκε για το πρόγραμμα ολιστικής φροντίδας LIVE IT στα HR AWARDS

Η MSD βραβεύτηκε για το πρόγραμμα ολιστικής φροντίδας LIVE IT στα HR AWARDS

0

H MSD βραβεύτηκε για το πρόγραμμα ολιστικής φροντίδας

LIVE IT στα HR AWARDS

Η MSD Ελλάδος διακρίθηκε με βραβείο bronze για το πρόγραμμα ολιστικής φροντίδας LIVE ITστα HR AWARDS. Το LIVE IT είναι ένα ολιστικό μοντέλο ευημερίας το οποίο καλεί τους εργαζόμενους μας να αναλάβουν τον έλεγχο της υγείας τους και να βελτιώσουν τη ζωή τους. Μέσα από τους 4 άξονες του LIVE IT, προσεγγίζουμε ολιστικά την φροντίδα των ανθρώπων μας και ενισχύουμε την σωματική, συναισθηματική και οικονομική τους ασφάλεια.

Το LIVE IT βασίζεται σε 4 πυλώνες PREVENT IT, BALANCE IT, MOVE IT και FUEL IT.

Ο πυλώνας πρόληψης (PREVENT IT) εμπεριέχει προγράμματα όπως το ετήσιο Check-up, προγράμματα screening (π.χ μελάνωμα), Safety toolbox talks.

Ο πυλώνας εξισορρόπησης (BALANCE IT) περιλαμβάνει την Ασφάλεια Ζωής και Υγείας, το Συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, το Employee Assistant Program, ευέλικτες μορφές εργασίας, πρόσθετες ημέρες άδειας σε συνδυασμό με επίσημες αργίες, kids@work day.

Ο πυλώνας διατροφής (FUEL IT) περιλαμβάνει καθημερινό πλήρες υγιεινό πρωινό, διαιτολόγο στο γραφείο και παροχή υγιεινών σνακ στις συναντήσεις.

Ο πυλώνας κίνησης (MOVE IT) περιλαμβάνει δωρεάν συνδρομή σε γυμναστήριο επιλογής των εργαζομένων, Pilates στο γραφείο σε πλήρως εξοπλισμένο χώρο, Αctivity Clubs στα οποία η εταιρεία καλύπτει τα έξοδα προπονήσεων.

Σύμφωνα με την Αθηνά Σταύρου, HR Lead Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, «Το LIVE IT είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα καθώς δεν εστιάζει μόνο σε μια πτυχή της ευημερίας των εργαζομένων αλλά προσεγγίζει ολιστικά τη φροντίδα των ανθρώπων μας. Στην MSD πραγματικά πιστεύουμε πως η ζωή έχει τη μεγαλύτερη αξία και γι’ αυτό θέλουμε οι άνθρωποί μας να είναι καλά ώστε να βρίσκονται κοντά στην οικογένειά τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα γιατί μόνο έτσι θα μπορούν να εκπληρώνουν και τους επαγγελματικούς τους στόχους.


Σχετικά με την MSD

Εδώ και πάνω από έναν αιώνα, η MSD, μια βιο-φαρμακευτική εταιρεία με ηγετική θέση παγκοσμίως, ανακαλύπτει φάρμακα και εμβόλια για τις πιο σοβαρές ασθένειες σε όλο τον κόσμο, κάνοντας πράξη την αποστολή της να ερευνά για να προσφέρει περισσότερη και καλύτερη ζωή. MSD είναι η εμπορική επωνυμία της εταιρείας Merck & Co., Inc., με έδρα το Kenilworth, Ν.J., στις ΗΠΑ. Μέσω των προϊόντων μας –συνταγογραφούμενα  φάρμακα, εμβόλια, βιολογικές θεραπείες και κτηνιατρικά φάρμακα- και με παρουσία σε περισσότερες από 140 χώρες προσφέρουμε καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις στους ασθενείς. Παράλληλα, δέσμευσή μας είναι η αύξηση της πρόσβασης των ασθενών στην υγειονομική περίθαλψη, μέσω πολιτικών, προγραμμάτων και συνεργασιών που υλοποιούμε.

Σήμερα, η MSD συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στην έρευνα για την ανακάλυψη και εξέλιξη θεραπειών που προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν «απειλητικές» ασθένειες για τη ζωή των ανθρώπων παγκοσμίως, όπως ο καρκίνος, οι καρδιομεταβολικέςπαθήσεις, η νόσος Alzheimer, οι μολυσματικές ασθένειες συμπεριλαμβανομένων των ιών HIV και Έμπολα καθώς και οι πρώτο- εμφανιζόμενες ασθένειες ζώων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.msd.gr και να ακολουθήσετε τον λογαριασμό μας στο Τwitter , στο linkedin , στο youtube , και σε facebook & Instagram για ότι αφορά τον τομέα των εμβολίων.