
Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων: «Εξαγωγές και Εξαγωγικές Επιχειρήσεις στην Ελλάδα»
O Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) και η διαΝΕΟσις, με τη συνεργασία του Εργαστηρίου LINER του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της ICAP ΑΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα:
«Εξαγωγές και Εξαγωγικές Επιχειρήσεις στην Ελλάδα»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο του Maroussi Plaza (Φραγκοκκλησιάς 3α και Γρανικού, Μαρούσι 151 25).
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν και θα σχολιαστούν τα ευρήματα τόσο της διπλής έρευνας της διαΝΕΟσις για τις εξαγωγές και τις εξαγωγικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, όσο και της δημοσιογραφικής έρευνας για το πώς η εξωστρέφεια έσωσε την Πορτογαλία.
Θα τοποθετηθούν οι: Μαργαρίτα Κατσίμη, Καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σταματίνα Παντελαίου, Διευθύντρια Οικονομικών και Κλαδικών Μελετών, ICAP ΑΕ και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Μητσός, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Γενικός Διευθυντής της διαΝΕΟσις Διονύσης Νικολάου και Γενική Διευθύντρια του ΣΕΒΤ Βάσω Παπαδημητρίου.