1. Home
  2. Υγεία
  3. Νέο Κέντρο Μαστού από το Metropolitan General
Νέο Κέντρο Μαστού από το Metropolitan General

Νέο Κέντρο Μαστού από το Metropolitan General

0

Το νέο Κέντρο Μαστού του Metropolitan General αποτελεί ένα πρότυπο επιστημονικό κέντρο σύμφωνα με τα διεθνή standards. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αφορούν στην υγεία του μαστού, από το στάδιο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης έως τη θεραπεία και την αποκατάσταση. Στελεχώνεται από ακτινοδιαγνώστες με εξειδίκευση στο μαστό, κορυφαίους χειρούργους μαστού με διεθνή αναγνώριση, έμπειρους νοσηλευτές και ειδικούς τεχνολόγους.

Δίνει έμφαση στην πρώιμη διάγνωση που αυξάνει την καλή πρόγνωση, παρέχοντας τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν σε μία μόνο επίσκεψη στο θεραπευτήριο: πλήρης απεικονιστικός έλεγχος (υπερηχογράφημα μαστού, ελαστογραφία, ψηφιακή μαστογραφία, τομοσύνθεση), κλινική εξέταση και αξιολόγηση των απεικονιστικών εξετάσεων από χειρούργο μαστού, και αν χρειαστεί, ταυτοποίηση τυχόν βλάβης (κυταρρολογική εξέταση – FNA, ιστολογική εξέταση – core biopsy, στερεοτακτική βιοψία – mammomat revelation).

Το Κέντρο Μαστού του Metropolitan General είναι το μοναδικό θεραπευτήριο στην Ελλάδα που διαθέτει το κορυφαίο παγκοσμίως μαστογραφικό σύστημα Mammomat Revelation. Το σύστημα διαθέτει πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν τριπλάσια διαγνωστική ακρίβεια σε σχέση με τα συμβατικά, ενώ η τεχνολογία PRIME που διαθέτει επιτρέπει τη μείωση της δόσης της ακτινοβολίας έως 30% με την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Στόχος του Metropolitan General, μέλος του HHG, είναι να εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του, επενδύοντας σε υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και σε συνεργασία με ιατρούς υψηλής εξειδίκευσης να εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους ασθενείς τους.


 

Διαβάστε και ψηφιακά την έντυπη έκδοση "ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ σήμερα"

Κυκλοφορεί σε πάνω από 2.000 σημεία πανελλαδικά