1. Home
  2. Επικαιρότητα
  3. Σε δολοφονία αποδίδεται ο θάνατος της βιολόγου στην Κρήτη.
Σε δολοφονία αποδίδεται ο θάνατος της βιολόγου στην Κρήτη.

Σε δολοφονία αποδίδεται ο θάνατος της βιολόγου στην Κρήτη.

0

Σύμφωνα με ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον αποδίδεται σε δολοφονία.

Ο θάνατος της 60χρονης, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, αποδίδεται σε ασφυξία.  Όπως αναφέρθηκαν σε πληροφορίες των τοπικών Μέσων ενημέρωσης, η εξέταση που πραγματοποιήθηκε από τους ιατροδικαστές Κρήτης στο Ρέθυμνο Στ. Μπελιβάνη και Αντ. Παπαδομανωλάκη έδειξε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια καθώς φέρεται ότι της έφραξαν το στόμα και τη μύτη.

Η σορός σύμφωνα με ίδιες πληροφορίες δεν φέρει τραύματα από σφαίρα ή άλλο αντικείμενο και οι ιατροδικαστές προχώρησαν και σε ακτινολογική εξέταση της. Ο ιατροδικαστής κ. Παπαδομανωλάκης τόνισε ότι «πρόκειται μετά βεβαιότητας για έγκλημα» ενώ η δολοφονία της βιολόγου προσδιορίζεται την ημέρα εξαφάνισής της.

Οι Αρχές κάνουν πλέον λόγο για «καθαρή εγκληματική ενέργεια» ωστόσο επειδή η σορός ήταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης η διερεύνηση του περιστατικού θα συνεχιστεί από τους ιατροδικαστές με ιστολογικές και άλλες εξετάσεις. Όπως έγραψε το cretalive, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν βήμα προς βήμα τις πιθανές κινήσεις της 60χρονης Αμερικανίδας ως την στιγμή που έφτασε στο τούνελ, όπου βρέθηκε νεκρή, μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει.

 

 


 

Διαβάστε και ψηφιακά την έντυπη έκδοση "ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ σήμερα"

Κυκλοφορεί σε πάνω από 2.000 σημεία πανελλαδικά