1. Home
  2. Επικαιρότητα
  3. ΣΠΕΑ: Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα παιδιά, στον Ιππικό Όμιλο Αθηνών
ΣΠΕΑ: Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα παιδιά, στον Ιππικό Όμιλο Αθηνών

ΣΠΕΑ: Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα παιδιά, στον Ιππικό Όμιλο Αθηνών

0

Με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή περισσότερων από 100 ατόμων, πραγματοποιήθηκε η ιδιαίτερη εκδήλωση του Κέντρου Αιμορροφιλικών του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», χθες Κυριακή 15 Μαΐου, στον Ιππικό Όμιλο Αθηνών.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα άλογα παρουσία των εκπαιδευτών τους, να τα ιππεύσουν, να μάθουν όλα τα μυστικά γύρω από τη φροντίδα και την καθημερινότητα τους, εισπράττοντας παράλληλα τα θεραπευτικά οφέλη της επαφής με αυτά τα μοναδικά ζώα.

Την ίδια ώρα οι γονείς αντάλλαξαν εμπειρίες και συζήτησαν όλα τα θέματα που τους απασχολούσαν με τη διευθύντρια του Κέντρου, κ. Ελένη Περγάντου αλλά και με τους επαγγελματίες υγείας του αιμορροφιλικού κέντρου οι οποίοι ήταν παρόντες καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 Άπαντες ευχαριστήθηκαν την εμπειρία, μετά από ένα παρατεταμένο διάστημα περιορισμών, αφού είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί στον ίδιο χώρο και να μοιραστούν όμορφες στιγμές. 

«Η επικοινωνία και η διαδραστικότητα ανάμεσα στα παιδιά μας, σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα οφέλη που έχει η επαφή με τα άλογα, μας χαροποιούν και μας γεμίζουν ικανοποίηση για την όμορφη δράση που πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Bayer.», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου , κος Γ.Φιλιππίδης συμπληρώνοντας : «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά τη γιατρό μας και διευθύντρια του Κέντρου, κ. Ελένη Περγάντου για τη στάση και την προσφορά της σε τέτοιες πρωτοβουλίες. Προσβλέπουμε σε νέες εξίσου χρήσιμες και διασκεδαστικές δράσεις, που θα έχουν πάντα ως επίκεντρο τα παιδιά.


 

Διαβάστε και ψηφιακά την έντυπη έκδοση "ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ σήμερα"

Κυκλοφορεί σε πάνω από 2.000 σημεία πανελλαδικά