1. Home
  2. Επικαιρότητα
  3. Φλόγα: 24 χρόνια λειτουργίας των Σπιτιών Φιλοξενίας
Φλόγα: 24 χρόνια λειτουργίας των Σπιτιών Φιλοξενίας

Φλόγα: 24 χρόνια λειτουργίας των Σπιτιών Φιλοξενίας

0

Με την αφορμή των 24ων γενεθλίων των «Σπιτιών» της, η Φλόγα προσκαλεί φίλους, χορηγούς, εθελοντές, κατοίκους της γειτονιάς και εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε μια ξεχωριστή γιορτή, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026, στις 18:30.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Υπουργοί, υπογραμμίζοντας τη σημασία της διαρκούς στήριξης των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και των και οικογενειών τους.

Μαζί με τα γενέθλια μας γιορτάζουμε και

  • «Έναν δρόμο που μας ενώνει», την ανάπλαση του πεζόδρομου μπροστά στα «Σπίτια» μας, στην Οδό Αιγίου 6 -8, στο Γουδή,  δωρεά κατασκευής από τη Stoiximan.
  • Την ανακατασκευή του παιδότοπου στο πρώτο «Σπίτι» μας όπου λειτουργεί και το νηπιαγωγείο μας, δωρεά των Γιάννη και Θεοδόση Παντελίδη Περγαντά της Power Health.
  • Την επίπλωση και διαμόρφωση του χώρου όπου θα στεγάσει το Δημοτικό Σχολείο μας, δωρεά της Μαθητικής Κοινότητας

του Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών

(Τα σχολεία της Φλόγας λειτουργούν στο πλαίσιο της δημόσιας εκπαίδευσης, με αποσπασμένους εκπαιδευτικούς από το Υπουργείο Παιδείας ).


 

Διαβάστε και ψηφιακά την έντυπη έκδοση "ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ σήμερα"

Κυκλοφορεί σε πάνω από 2.000 σημεία πανελλαδικά