1. Home
  2. Ελεύθερος
  3. Χρόνος
  4. Ο Sebastian Fitzek για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αφορμή το βιβλίο του “H θέση 7Α”
Ο Sebastian Fitzek για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αφορμή το βιβλίο του “H θέση 7Α”

Ο Sebastian Fitzek για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αφορμή το βιβλίο του “H θέση 7Α”

0

Τα Public και οι εκδόσεις Διόπτρα φέρνουν για πρώτη φορά τον Sebastian Fitzek στην Ελλάδα, συγγραφέα των best seller, το «Δέμα» και η «Θεραπεία», την Τετάρτη 3 Απριλίου, στις 21:00, στο Public Café Συντάγματος, με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου «Η θέση 7Α».

Μαζί του συζητά η δημοσιογράφος, Τασούλα Επτακοίλη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Σας κρατήσαμε την 7Α. Την πιο επικίνδυνη θέση στο αεροπλάνο.

Ο διαπρεπής ψυχίατρος Ματς Κρούγκερ αναγκάζεται να υπερβεί τη φοβία του για τα αεροπλάνα, όταν η ετοιμόγεννη κόρη του Νέλε του ζητά να ταξιδέψει από την Αργεντινή στη Γερμανία. Έχοντας παρακολουθήσει ένα σεμινάριο αντιμετώπισης της αεροφοβίας, ο Ματς επιβιβάζεται στην υπερατλαντική πτήση Μπουένος Άιρες-Βερολίνο. Σύντομα, όμως, θα διαπιστώσει ότι προετοιμάστηκε για τους λάθος φόβους: Αυτό που τον περιμένει δεν είναι ούτε αναταράξεις, ούτε βλάβη στον κινητήρα, ούτε κάποια τρομοκρατική απειλή.

Ένα τηλεφώνημα από κάποιον άγνωστο του αποκαλύπτει ότι στην ίδια πτήση βρίσκεται ένας παλιός ασθενής του. Ένας ασθενής με βίαιες, δολοφονικές φαντασιώσεις τον οποίο καλείται τώρα να υποκινήσει να πράξει το αδιανόητο· να οδηγήσει στον θάνατο τους εξακόσιους επιβάτες της πτήσης καθώς και τον ίδιο, αλλιώς η Νέλε θα βρει τραγικό θάνατο…

Ανθρώπινος νους? Ένα όπλο που δεν μπορεί να ανιχνευθεί από κανέναν έλεγχο στον κόσμο!


 

Διαβάστε και ψηφιακά την έντυπη έκδοση "ΠΕΡΙ ΥΓΕΙΑΣ σήμερα"

Κυκλοφορεί σε πάνω από 2.000 σημεία πανελλαδικά